Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numit HANDICAPAT de Mihai Bendeac pentru o scenă din mall, Marius Niculae îi dă replica: `Îmi cer scuze că am parcat pe locul tău`

bendeac poza

Scandalul momentului ia amploare. După ce vedeta Antenei 1, Mihai Bendeac a dezvăluit pe Instagram că Marius Niculae şi-a parcat maşina pe un loc al persoanelor cu handicap dintr-un mall, fostul fotbalist de la Dinamo a reaţcionat extrem de dur.

Citeşte şi: Mihai Bendeac face DEZVĂLUIRI REVOLTĂTOARE despre un mare fotbalist: 'Săracul om! Cu cât bun-simț a ascuns că e handicapat. Sigur e handicapat'

Mesajul a fost unul agresiv, cel poreclit Săgeată l-a jignit grav pe actor. "Îmi cer scuze că am parcat pe locul tău. E vina agentului de pază că mi-a făcut semn să parchez acolo! Chiar nu mi-am dat seama că acel loc de parcare este rezervat pentru tine! Îţi mulţuesc că nu mi-ai zgâriat maşina, cum fac majoritatea oamenilor când parchezi pe locul lor. Îţi doresc Crăciun Fericit", a scris Niculae.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

În acest scandal a intervenit şi fostul rugbyst dinamovist, George Baltă, care a rămas paralizat după un accident groaznic. "Să dea naiba în ele de locuri care sunt vopsite cu albastru şi mai au şi semn şi mesaj scris pe ele. Cum să nu le vezi? Este mai uşor să ţii coada sus în loc să recunoşti că ai greşit?", a spus George Baltă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.