Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Bendeac face DEZVĂLUIRI REVOLTĂTOARE despre un mare fotbalist: 'Săracul om! Cu cât bun-simț a ascuns că e handicapat. Sigur e handicapat'

bendeac

Scandal imens între un fost fotbalist de naţională şi cunoscuta vedetă a Antenei 1, Mihai Bendeac. Actorul a postat un mesaj extrem de dur pe Instagram. Bendeac susţine că l-a surprins pe fostul dinamovist, Marius Niculae cum şi-a parcat maşina pe un loc rezervat persoanelor cu handicap din cadrul unui mall din Bucureşti.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

Mesajul a stârnit extrem de multe controverse, dar şi un război total. "Eram, zilele trecute, în parcarea de la un Mall. Căutam un loc de parcare. Mă învârteam de ceva timp. La un moment dat, exact în fața mea, un Mercedes parchează. Al dracu' ghinion! Mă uit mai bine. Parcase în locul pentru persoanele cu handicap. Mental, "al dracu' ghinion" s-a topit. "Săracul om", mi-am spus. Bravo, România! Bravo că ne respectăm persoanele cu handicap. Bravo că, în sfârșit, avem respect față de ei, că îi protejăm.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

Am și văzut, în oglinda retrovizoare, cum bodyguarzii Mall-ului au sărit să-l întâmpine pe bietul om, să-l dirijeze în a parca acolo. Deci ei știau că e persoană cu handicap. De-aia au și dat noroc așa lung cu el. Într-un final, cu greu, am găsit și eu un loc de parcare. Și, apoi, cu șoc în suflet am văzut și persoana cu handicap. Un fost fotbalist. A jucat la Dinamo. A jucat in echipa cu un multiplu cuceritor al Balonului de Aur in ultimii ani. Săracul. Cu cât bun-simț a ascuns că e handicapat. Respect bodyguarzilor de la Mall Vitan că știau și că l-au ajutat să parcheze mașina acolo.

Citește și: Mutare SURPRIZĂ! Ce MIȘCARE a făcut PRO TV-ul în prag de SĂRBĂTORI

Știu ce o să spuneți, haterilor! Că a parcat acolo fiindcă o arde șmecher și că e barosan și vedetă și dă șpagă și îl doare-n p..ă. Dar sunteți nedrepți. Un asemenea fost sportiv, sigur are o concepție despre fizicul uman, un respect față de cei cu handicap și conștiință a faptului că o persoană publică e un model într-o parcare publică. Deci înghițiți-vă hate-ul! Omul ăsta sigur e handicapat", a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.