Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nunta anului în familia unui senator: S-a înrudit cu cea mai bogată familie din fotbalul românesc

wowbiz.ro
nunta lucescu

Un senator a dat, in sfarsit, lovitura vietii! Fiica lui s-a maritat cu nepotul lui Mircea Lucescu, descendentul celei mai bogate familii din fotbalul romanesc. Fostul OTV-ist castiga intr-un an cat cuscrul sau, Razvan Lucescu, in doua zile, titrează Wowbiz.

Politicianul Tudor Barbu este tatal Ioanei, proaspata sotie a lui Matei, fiul lui Razvan Lucescu.

Cununia civila dintre Matei, fiul lui Razvan Lucescu, si Ioana, fiica politicanului Tudor Barbu, a avut loc la Primaria Sectorului 1. Matei si Ioana formau un cuplu de aproape 5 ani, astfel ca oficializarea legaturii a provocat bucurie in ambele familii.

Foarte multumit trebuie sa fie si socrul mic, Tudor Barbu, senatorul care se inrudeste astfel cu cea mai bogata familie din fotbalul romanesc. Mircea Lucescu, bunicul lui Matei, care tocmai a semnat un contract pe 3 sezoane cu rusii de la Zenit Sankt Petersburg, pe un salariu anual de 5 milioane de euro, are o avere estimata la 30-40 de milioane de euro, in timp ce Razvan, cuscrul lui Tudor Barbu, antreneaza in Grecia pentru aproximativ 250.000 de euro pe an.

In comparatie cu barbatii din noua sa familie, Tudor Barbu are o avere modesta, conform documentelor oficiale. Fostul prezentator de la OTV, astazi senator, are, conform declaratiei de avere, un salariu anual de 59.932 de lei (aproximativ 5.000 de lei pe luna, adica 1.100 de euro), adica tot atat cat castiga Razvan Lucescu in doua zile sau Mircea Lucescu in doua ore!

sursa foto: wowbiz.ro

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.