Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nuntă cu ȘTAIF în familia președintelui Recep Erdogan / FOTO & VIDEO

www.samsunkenthaber.com
erdogan fiica

Fiica cea mică a președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, Sumeyye, s-a căsătorit, sâmbătă, cu Selcuk Bayraktar, responsabil al unei companii care fabrică drone, potrivit hurriyetdailynews.com.

La nuntă au participat 6.000 de invitați, potrivit presei din Turcia, care a difuzat imagini de la eveniment. Printre invitați s-au remarcat oaspeți importanți din foarte multe țări, printre care Qatar și Pakistan. Conform DPA, Sumeyye Erdogan și Selcuk Bayraktar s-au logodit în luna martie a acestui an.

Președintele Erdogan și soția sa Emine au împreuna doi băieți, Burak, care este cel mai mare și care este văzut rar în public, și Bilal, precum și doua fiice, Esra și Sumeyye. Premierul turc demisionar Ahmet Davutoglu a fost martor pentru fiica președintelui, în timp ce șeful statului major al forțelor armate turce, generalul Hulusi Akar, a fost martor pentru mire.

Sumeyye Erdogan are o diplomă obținută la London School of Economics și a lucrat pe o poziție de consilier pe probleme de politică externă pentru AKP, atunci când Recep Erdogan era premier. A renunțat în 2014 când tatăl sau a devenit președintele Turciei. Este vicepreședintă unui grup pro-islamic de apărare a drepturilor femeilor-Asociația pentru femei și democrație.
content-image
Selcuk Bayraktar, care a studiat la Universitatea Tehnică din Istanbul, are un doctorat obținut la Georgia Institute of Technology din SUA. Este responsabil pe probleme de tehnologie la afacerea familiei sale, Baykar Makina, care se ocupă de fabricarea dronelor și care participă la dezvoltarea a numeroase sisteme de apărare pentru industria națională turcă de apărare.
content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.