Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nuntă regală în Iordania: Prima Doamnă a SUA va participa la ceremonia spectaculoasă

Inquam Photos/ Octav Ganea
Jill Biden

Iordania se pregătește pentru nunta regală a prințului moștenitor Hussein cu arhitecta Rajwa Al Saif. La evenimentul de joi vor participa membri ai familiilor regale din întreaga lume și Prima Doamnă a SUA.

Prințul Hussein, în vârstă de 28 de ani, se căsătorește joi cu arhitecta saudită Rajwa Al Saif, în vârstă de 29 de ani. Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, va participa la nuntă, alături de membrii unor familii regale din întreaga lume, scrie Mediafax.

Prințul se va căsători la Palatul Zahran în același loc în care s-au căsătorit tatăl său, regele Abdullah II și bunicul său, regele Hussein, potrivit Sky News.

Ceremonia de joi va fi spectaculoasă și va avea părți private și publice. Oficialii palatului nu au prezentat detalii precum lista completă de invitați și rochia miresei.

Sărbătorile au început săptămâna trecută cu o petrecere dată în onoarea viitoarei mirese de regina Iordaniei Rania. La eveniment au participat sute de femei.

De asemenea, mii de iordanieni au participat luni la un concert gratuit la Amman. Pe scenă au urcat cântăreți arabi cunoscuți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.