Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O a doua persoană politică, sancționată de poliția din Bihor pentru continuarea propagandei electorale

Mediafax
amenda amenzi politist

O a doua persoană politică a fost sancţionată, duminică, pentru continuarea propagandei electorale în mediul on-line, după încheierea campaniei electorale, a informat, într-un comunicat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, potrivit AGERPRES.

Citește și: Probleme la PNL-USR-PLUS? Mesaj de ultim moment din partea lui Ludovic Orban și Dacian Cioloș: 'Nu trebuie să repetăm greşeala din 2016!'

"În cursul după-mesei au mai fost înregistrate alte două sesizări (6 în total azi) referitoare la continuarea propagandei electorale în mediul on-line, după încheierea campaniei electorale. În urma verificărilor efectuate, în 3 din cele 6 cazuri sesizările nu s-au confirmat, în alte două cazuri două persoane au fost sancţionate, ambele cu amendă în valoare de 4.500 de lei, conform prevederilor Legii nr.208/2015, pentru continuarea propagandei electorale în mediul on-line, după încheierea campaniei electorale (o sancţiune în plus faţă de informarea precedentă), iar cea de-a 6-a sesizare este în curs de verificare", se arată în comunicat.

Potrivit sursei, de la începerea procesului de votare până în acest moment, la nivelul judeţului Bihor nu au fost înregistrate incidente deosebite de ordine publică, nici incidente electorale sau de natură să afecteze desfăşurarea procesului electoral.

Pentru ziua de astăzi, Ministerul Afacerilor Interne a mobilizat, în judeţul Bihor, peste 1.700 de angajaţi pentru misiunile specifice procesului electoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.