Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme la PNL-USR-PLUS? Mesaj de ultim moment din partea lui Ludovic Orban și Dacian Cioloș: 'Nu trebuie să repetăm greşeala din 2016!'

Prim-ministrul Ludovic Orban (PNL) îi îndeamnă pe români să meargă să voteze, duminică, subliniind că "următorul Parlament trebuie să fie unul reprezentativ pentru secţiuni cât mai largi din societate".

Citește și: Fostul președinte al Curții Constituționale a EXPLICAT ce urmează după vot: când vom avea Guvern

"Dragi români, mai sunt peste trei ore până la închiderea secţiilor, timp suficient pentru a vă exprima dreptul fundamental de a vota. Vor urma patru ani fără alegeri. Patru ani în care este mai important ca niciodată să avem un Parlament responsabil şi un Guvern competent la conducerea României. Avem de valorificat oportunităţi fără precedent în istoria noastră recentă. Nu rataţi şansa de a decide viitorul României. Votul dumneavoastră de astăzi va face diferenţa dintre o Românie respectată la nivel internaţional şi una izolată. Dintre o Românie care îşi respectă cetăţenii şi una care îi alungă peste hotare. Dintre o Românie dezvoltată, modernă şi încrezătoare în forţele sale şi una coruptă, săracă şi lipsită de perspectivă", a scris premierul pe pagina sa de socializare, informează Agerpres.

El susţine că, "în urmă cu patru ani, prezenţa scăzută la vot a generat un Parlament cu un deficit considerabil de legitimitate".

Citește si: Noua lege electorală i-a indus în eroare pe români: alegător sancționat după ce a sunat la 112 să reclame că nu este lăsat să voteze

"Nu trebuie să repetăm greşeala din 2016, atunci când peste 60% dintre cetăţenii cu drept de vot nu au participat la alegeri. Următorul Parlament trebuie să fie unul reprezentativ pentru secţiuni cât mai largi din societate. Iar acest lucru nu va fi posibil fără o participare mai numeroasă la vot din partea dumneavoastră", subliniază şeful Executivului.

Și lideru USR-PLUS, Dacian Cioloș, a avut un mesaj de mobilizare: „

În mod clar, mobilizarea dumneavoastră, a celor care vor ca România să nu mai stea în stradă în următorii ani, ci să se schimbe în bine, e cea care poate face diferența în următoarele ore.

Haideți la vot și vă rog spuneți asta și celor din preajma dumneavoastră, ca să nu o luăm de la capăt cu 2017”, a spus Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.