Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O accidentare a stopat visul egipteanului Gaber, 44 ani, de a participa la a patra sa Olimpiadă

lupte greco romane

Veteranul luptător egiptean Karam Gaber, 44 ani, medaliat cu aur la JO 2004 şi argint la JO 2012 la stilul greco-roman, a anunţat că o accidentare a pus capăt visului său de a participa la a patra sa Olimpiadă, la Paris 2024, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

''O accidentare mă opreşte să particip la Campionatele Africii care oferă calificarea la Jocurile Olimpice. Aş vrea să mulţumesc fiecărui egiptean, ministrului sporturilor, comitetului olimpic şi federaţiei de lupte pentru susţinerea lor. Cu voia lui Dumnezeu, voi instrui echipele naţionale pentru a transfera experienţa mea generaţiilor următoare'', a scris Gaber, pe pagina lui de Facebook. El a reluat pregătirea recent după ce s-a retras în urmă cu mai mulţi ani.

La JO 2008, Gaber a fost portdrapelul Egiptului la festivitatea de deschidere, dar s-a oprit în sferturi, iar apoi a ratat JO 2016 de la Rio, din cauza unei suspendări pe doi ani, din cauză că nu s-a aflat în locaţiile furnizate pentru controalele antidoping inopinate.

După ce suspendarea i-a expirat în august 2017, Gaber s-a retras, dar a decis să revină şi să se pregătească pentru Campionatele Africii, criteriu de calificare la Paris 2024. În octombrie 2023, el a cucerit medalia de aur la Mondialele de veterani din Grecia, la greco-romane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.