Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică în aer - O aeronavă TAROM cu destinația București a aterizat forțat în Larnaca

Facebook
tarom

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, o aeronavă a companiei de stat Tarom care efectua astăzi zborul RO 187 pe ruta Bucureşti - Amman a aterizat pe Aeroportul din Larnaca, anunţă compania. ”Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, o aeronavă a Companiei TAROM care efectua astăzi zborul RO 187 pe ruta Bucureşti - Amman a aterizat pe Aeroportul din Larnaca, conform procedurilor standard în situaţii de vizibilitate scăzută. Subliniem faptul că siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă, iar aeronava a aterziat în condiţii de maximã siguranţã decolând spre destinaţia iniţială - Bucureşti imediat ce condiţiile meteorologice au permis asta”, anunţă compania.

De asemenea, Tarom precizează că în prezent pasagerilor zborului RO 188 pe ruta Amman-Bucureşti li se asigură asistenţă la sol conform Regulamentului EC261/2004, aceştia urmând să fie rerutaţi sau cazaţi, după caz.

”Compania Tarom depune toate eforturile şi ia toate măsurile necesare pentru a minimaliza impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectaţi. Vă mulţumim pentru înţelegerea şi încrederea acordate şi reiterăm faptul că prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure”, mai arată compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.