Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O altă ipoteză despre originea COVID-19, INFIRMATĂ: 'Virusul NU se schimbă, dar acest lucru NU înseamnă că devine mai PERICULOS'

twitter
coronavirus

O nouă analiză genetică a noului coronavirus realizată cu ajutorul a 7600 de pacienți cu COVID-19 din toată lumea arată că acesta a circulat în oameni doar de la finalul anului trecut și s-a răspândit extrem de rapid după prima infectare, relatează CNN.

Citește și: Ce le-a promis ministrul de Interne liderilor liberali în ședința online: 'NU a fost dată Ordonanță Militară care să interzică accesul' - SURSE

„Rezultatele exclud orice scenariu care presupune că SARS-CoV-2 s-ar fi aflat în circulație cu mult înainte să fie identificat și că astfel ar fi putut să infecteze segmente mari de populație”, au scris cercetătorii în raportul lor, publicat apoi într-un jurnal științific.

„Virusul se schimbă, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că el devine mai periculos”, spune un cercetător de la Institutul de Genetică al Universității din Londra. Oamenii de știință au studiat secvențele genetice ale virusului cu ajutorul bazei de date globale. Ei au studiat eșantioane prelevate în perioade diferite și în zone diferite ale globale, iar rezultatul a arătat că virusul a început să infecteze oameni doar la finalul lui 2019, relarează DIgi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.