Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O altfel de ANALIZĂ a confruntării dintre Hillary Clinton şi Donald Trump: Ce spun specialiştii

www.nydailynews.com
Clinton Trump

Lupta pentru Casa Albă dintre Donald Trump şi Hillary Clinton a intrat în linie dreaptă. După a doua confruntare televizată dintre cei doi, specialiştii au tras noi concluzii. Se pare că miliardarul republican are parte de noi probleme.

Citeşte şi: DNA anunță că lucrează la două MEGA-DOSARE: Pe cine au luat în vizor procurorii

Potrivit unui sondaj realizat de postul NBC si de Wall Street Journal, democrata este sustinuta de 46% dintre americani, fata de 35% in favoarea lui Donald Trump. "Este insa vital pentru alegatorii democrati sa nu se culce pe urechea acestor sondaje optimiste, atrag atentia comentatorii". Cat despre Trump, miliardarul a mai primit o veste proasta. Si presedintele Camerei Reprezentatilor, republicanul Paul Ryan, a anuntat public ca nu-l mai poate sustine pe candidatul partidului sau.

Citeşte şi: Scene teribile în plină stradă: Interlopii au atacat o familie cu bâte, săbii şi topoare / VIDEO

Regizate sau involuntare, diverse detalii influenteaza disproportionat perceptia publica despre a doua confruntare televizata a candidatilor. Primul amanunt care a abatut atentia privitorilor a fost o musca. Insecta s-a plimbat de pe spranceana lui Hillary pe degetul ei si pe bluza, fara ca ea sa aiba vreo reactie. O dovada remarcabila de autocontrol care i-a atras comparatia cu un robot. Cat despre necontenitele lui pufaituri, Trump nu mai poate da vina, ca la prima dezbatere, pe microfonul chipurile defect. Mucalitii s-au repezit sa propuna un cod: "Cu cat era minciuna mai mare, cu atat gestul era mai pregnant". Daca un antrenor de fitness crede ca Trump are o postura corporala incorecta, care il obliga sa tot traga aer in piept ca sa-si oxigeneze creierul, iata ce spune acest expert in limbajul trupului: "Pur si simplu isi marcheaza gandurile, frazele. Se aproba singur. Isi spune siesi: "am zis-o bine pe asta!"

"Ii cade literalmente fata, deschide gura de soc si apoi o coteste intr-un zambet fals ca sa-si ascunda furia, expresie ce noua ne semnaleaza ca persoana respectiva nu e sincera", spune expertul. Expertul are si ponturi pentru candidati. "Cred ca Hillary trebuie sa fie mai in largul ei cu exteriorizarea emotiilor. Trump ar trebui sa-si restabileasca increderea in sine, sa se mai deschida, sa-si deschida la propriu ochii, sa se mai incalzeasca, sa nu se mai uite chioris la noi", mai spune expertul, conform ProTV.

Citeşte şi: S-a stabilit ordinea de pe buletinul de vot a candidaților la alegerile prezidențiale din Moldova

Nu le-ar strica sa ia in seama sfaturile, cu mai putin de o luna pana la vot. Un sondaj, realizat dupa difuzarea inregistrarii in care Trump facea comentarii obscene si degradante despre femei, arata ca Hillary Clinton si-a marit avansul la 11 puncte. Paradoxal, asta nu e neaparat o veste buna. Mulţi dintre cei care o sprijina pe Clinton sunt in realitate votanti anti-Trump. Daca ei considera ca republicanul nu are nicio sansa de a castiga, atunci s-ar putea sa nu mai aiba o motivatie puternica pentru a se prezenta la urne.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.