Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ambulanță din Iași, care ducea un copil la tratament la Techirghiol, s-a împotmolit pe un drum din Neamț

ambulanta biserica

O ambulanță din Iași, care ducea un copil la tratament la Techirghiol, a greșit drumul după ce traficul a fost deviat, de pe DN 2, din cauza unui accident în Secuienii Noi, județul Neamț și a ajuns, duminică, pe o exploatație agricolă, unde a rămas împotmolită, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Adrian Rotaru, a declarat că ambulanța a fost deviată pe un alt drum decât DN 2, din cauza unui accident rutier. Pentru că șoferul nu a cunoscut zona, ambulanța a ajuns într-o zonă nisipoasă, unde s-a împotmolit.

„Apelul de la ambulanța SAJ Iași a venit la ora 05.45. Traficul pe DN2 era blocat circulația fiind deviată pe un drum alternativ. Din primele informații se pare că ambulanța ar fi greșit drumul și au rămas împotmoliți în nămol pe un drum de exploatație agricolă. Autospeciala ducea un copil cu probleme la coloană, a tratament la Techirghiol. Probabil necunoscând zona, s-au rătăcit. Am intervenit și i-am ajutat pe colegi”, a spus Rotaru.

Citește și: Incendiu puternic la o biserică - Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Potrivit acestuia, copilul nu a fost în pericol, acesta fiind în stare bună.

„În ceea ce privește copilul, au fost discuții cu personalul medical de pe ambulanță pentru a muta copilul, aceștia spunând că nu este necesar acest lucru. Ambulanța efectua un transport la tratament în localitatea Techirghiol , deci nu era o urgență medicală”, a mai spus Adrian Rotaru.

La ora transmiterii acestei știri, ambulanța de la Iași a putut continua drumul spre Techirghiol, iar autoritățile au redat circulației DN 2, unde s-a răsturnat, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, un tir, după impactul cu un autoturism. Trei persoane au fost rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.