Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ambulanță a intrat într-un autobuz plin de copii. Oamenii au ars de vii/ VIDEO

accident italia cu ambulanta

Accident înfricoșător pe o șosea din Italia. Patru oameni au murit arși de vii într-o ambulanță, după ce autospeciala s-a izbit violent de un autocar care transporta mai mulți copii.

Accidentul cumplit s-a petrecut în tunelul Ca' Gulino din comuna italiană Urbino. O ambulanță s-a ciocnit frontal cu un autocar care transporta copii aflați într-o excursie parohială din San Benedetto.

Patru oameni aflați în ambulanță, arși de vii

În urma coliziunii, un incendiu a izbucnit în interiorul tunelului, iar fumul a fost vizibil de la kilometri distanță. Patru oameni care se aflau în ambulanță, trei membri ai echipajului și un pacient care era transportat, au murit pe loc. Sokol Hoxha, un doctor albanez în vârstă de 42 de ani, asistenta Cinzia Mariotti, în vârstă de 49 de ani, șoferul Stefano Sabbatini, în vârstă de 59 de ani și pacientul transportat nu au avut nicio șansă în fața flăcărilor izbucnite în urma impactului fatal.

Șoferul autocarului care transporta copiii a fost rănit ușor, la fel și doi dintre copiii care se aflau în autocar. La bordul autocarului se aflau copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani împreună cu însoțitorii lor, proveniți din diferite parohii.

„Este o tragedie uriașă care întristează profund pe toată lumea. Suntem șocați și neîncrezători", a spus președintele provinciei Pesaro și Urbino Giuseppe Paolini.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.