Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE. O ambulanță navală privată s-a răsturnat pe brațul Chilia; patru victime, între care un minor / VIDEO

Cu puțin timp în urmă, dispeceratul pentru Situații de Urgență Delta din județul Tulcea a primit un apel la numărul unic de urgență, semnalând un accident naval în zona fermei Tatanir, de pe Brațul Chilia.

Știrea inițială: În urma incidentului, o ambarcațiune (ambulanță navală privată) a fost implicată în incidentul naval, rezultând patru victime: trei adulți și un minor.

La fața locului se deplasează o ambarcațiune din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta din județul Tulcea, echipată complet.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de ISU Tulcea, ambarcațiunea s-ar fi răsturnat, dar nu există persoane dispărute în apă.

De asemenea, la locul incidentului au intervenit două elicoptere SMURD, venind din Galați și Constanța.

„În urmă cu puțin timp în dispeceratul pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea a venit un apel la numărul unic de urgență care semnala În zona fermei Tatanir, pe Brațul Chilia, o ambarcațiune navală (ambulanță privată), a fost implicat într-un accident naval în urma căruia au rezultat patru victime, trei adulți și un minor. Către locul de producerea evenimentului se deplasează ambarcațiune din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea cu echipaj complet”, a precizat ISU Delta.

UPDATE:

La locul accidentului au ajuns echipajele de salvare din cadrul ISU Tulcea, ambulanţa Tulcea şi un elicopter SMURD.

“În urma evaluărilor medicale, asistenta de pe ambarcaţiunea navală prezintă diferite fracturi, conducătorul ambarcaţiunii prezintă diferite contuzii. Minorul şi mama acestuia, la o primă evaluare, nu prezintă răni”, au afirmat reprezentanţii ISU Tulcea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.