Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O angajată a DGASPC Dolj a fost confirmată cu COVID-19. Femeia a luat boala de la soţul ei, poliţist, internat în spital în urmă cu câteva zile

Twitter
covid 19 coronavirus

O angajată a DGASPC Dolj a fost confirmată cu COVID-19. Femeia a luat boala de la soţul ei, poliţist, internat în spital în urmă cu câteva zile. Autoritățile au decis ca toți cei peste 600 de anagajați ai DGASPC Dolj să fie testați pentru noul coronavirus, anunță MEDIAFAX.

Femeia a fost testată după ce soţul ei, polițist, a fost confirmat cu COVID-19. Ambii sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

Potrivit autorităţilor, angajata Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj lucrează în birou alături de alte 7 persoane, însă doar trei oameni au intrat în contact direct cu aceasta. Toţi sunt izolaţi la domiciliu şi sunt monitorizaţi de medicii de familie.

Peste şase sute de angajaţi ai DGASPC Dolj vor fi testaţi pentru COVID-19. Aproximativ jumătate dintre ei se află acum izolaţi la locul de muncă.

„Conducerea DGASPC Dolj în colaborare cu reprezentanţii DSP Dolj au stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidenţiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unităţii şi care au fost instruiţi în acest sens de specialiştii epidemiologi. De asemenea, în data de 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj, care urmează a intra în izolare la locul de muncă, vor fi testate pentru SARS-COV2”, anunţă reprezentanţii Prefecturii Dolj.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

Joi, în Dolj, numărul total al persoanelor diagnosticate cu COVID -19 a ajuns la 116. 28 dintre acestea sunt jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.