Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O arestează și pe ea? Fosta soție a lui Cristi Borcea, chemată la DNA

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, fost actionar si presedinte executiv al lui Dinamo Bucuresti, acum aflat in inchisoare, a fost chemata la DNA Timisoara.

Procurorii anticoruptie o vor audia in legatura cu actualul iubit, primarul din Zabrani, Marian Toader, acum arestat la domiciliu intr-un dosar de coruptie.

Marian Toader, cu care Mihaela Borcea are o relatie de mai multi ani, este cercetat impreuna cu 3 oameni de afaceri din Arad pentru frauda cu fonduri europene, instrumentat de DNA Timisoara.

Procurorii vor sa afle de la Mihaela Borcea daca aceasta stia despre afacerile partenerului ei de viata si daca ea era sau nu implicata in business.

Mihaela Borcea a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Timisoara in jurul orei 13.00, imbracata intr-o rochie de vara, simpla.

Dupa aproximativ 2 ore, Mihaela Borcea a iesit de la audieri.

„Nu sunt vinovata de nimic, nu am facut nimic. Am dat declaratii in calitate de martor„, a spus Mihaela Borcea inainte de a parasi sediul Directiei Anticoruptie.

Primarul din Zabrani a fost arestat la domiciliu inca din 27 mai de catre judecatorii Tribunalului Timis.

Atunci, magistratii au hotarat impunerea masurii arestului la domiciliu pentru primarul Marian Toader si omul de afaceri Radu Viorel Popa. Ceilalti doi, Jean Cirja si Valer Pop fiind cercetati in continuare sub control judiciar de catre DNA Timisoara.

Afaceristii Radu Viorel Popa, Jean Cirja si Valer Pop sunt acuzati de constituire de grup infractional organizat si fraudare de fonduri europene, iar primarul din Zabrani, iubitul Mihaelei Borcea, pentru constituire de grup infractional organizat si abuz in serviciu.

In 26 mai, procurorii DNA Timisoara au descins la locuintele oamenilor de afaceri din Arad si la casa primarului din Zabrani, intr-un dosar de evaziune fiscala si fraudare de fonduri europene. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul estimat in acest caz este de aproximativ 3 milioane de euro. Cei patru s-au ocupat de implementarea unui proiect cu bani europeni, prin care trebuiau sa cultive un teren cu vita de vie. Acestia nu doar ca n-au respectat cerintele din proiect, dar ar fi facut si cheltuieli fictive care au dus la uriasul prejudiciu, scrie opiniatimisoarei.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.