Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O asistentă a răbufnit - provocare pentru un politician: 'Să vină să-şi aleagă un pat. Spitalul s-a săturat de cerşit de la voi'

medic masca coronavirus

Ionela Bolog, asistent medical la Spitalul Orăşenesc din Năsăud, un spital despre care unii politicieni afirmă că va fi transformat în Spital COVID-19, a răbufnit, lansând o provocare pentru un politician.

Provocarea Ionelei Bolog este pentru preşedintele Consiliului Judeţean BN, Emil Radu Moldovan, liderul la nivel de judeţ a Partidului Social Democrat.

Coronavirus - Când va fi gata suportul tehnic pentru testarea bucureștenilor

„Îl provoc pe domnul Emil Radu Moldovan să vină în vizită mâine (că timpul ne presează), la viitorul spital Covid 19, să vadă la faţa locului ce şi cum, să ne spună în faţă, nouă personalului, că suntem în siguranţă, că aici se pot trata părinţii, bunicii, vecinii, prietenii...şi ceilaţi cetăţeni ai judeţului BN. Eventual să îşi aleagă un pat..pentru că aici se vor trata pacienţii cu covid 19, în prima linie, şi se pare că acest virus nu ţine cont de vârstă, sex, culoare politică, rang, funcţie. Se pare că acest virus face ce ştie el mai bine: muşcă din toţi şi posibil să nu vă ocolească nici pe dumneavoastră. O să va arăt, domnule Moldovan, şi cele două paturi dotate cu oxigen,din secţia noastră,că atât avem. Vă rog să va luaţi cu dumneavoastră şi nişte prieteni de la judeţ...poate îşi aleg şi ei un pat! O să aveţi pe conştiinţă un judeţ întreg cu această decizie a ministerului...informaţi-i cum stă treaba şi schimbaţi strategia că nu e timp de pierdut.Nu va spălaţi pe mâini şi nu aruncaţi mata în curtea altuia. Spitalul asta s-a săturat de cerşit de la voi,ani de zile nici nu aţi ştiut de existenţa lui şi acum brusc...îl faceţi Covid.”, a scris asistenta pe Facebook.

În urma postării (joi, 26 martie), preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud a vizitat spitalul din Năsăud şi a explicat faptul că decizia de a-l transforma în spital COVID-19 nu-i aparţine. Este o decizie a Ministerului Sănătăţii.

Şi prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a declarat pentru „Adevărul” că, în acest moment, nu este luată nicio decizie clară pentru transformarea acestui spital într-unul unde să fie trataţi pacienţi cu COVID-19. Toţi cei infectaţi cu coronavirus vor merge la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, unde este amenajată o secţie specială, iar autorităţile lucrează acum pentru amenajarea unei alte secţii pentru pacienţii infectaţi, la o unitate sanitară situată pe strada Alba-Iulia din municipiul Bistriţa.

Prefectul subliniază că discuţia despre Spitalul din Năsăud a pornit de la faptul că Ministerul Sănătăţii a întocmit o listă cu nume de spitale din toată ţara care ar putea fi transformate în spitale COVID-19, dar niciodată nu s-a emis o decizie concretă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.