Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O atașată de presă demisionează pentru că le-a criticat pe fetele președintelui

obama familie

Ataşata de presă a unui congresman republican şi-a anunţat luni demisia după ce le-a criticat pe pagina sa de Facebook pe cele două fiice ale preşedintelui Barack Obama.

Elizabeth Lauten, purtătoarea de cuvânt a republicanului Stephen Fincher (reprezentantul statului Tennessee), a confirmat luni pentru NBC News şi Fox News intenţia de a demisiona, după un sfârşit de săptămână în care a fost criticată virulent pe Twitter şi în alte medii. 

Lauten, care fusese până la momentul incidentului o ilustră necunoscută pentru americani, a publicat un mesaj pe Facebook în care lua în derâdere "clasa" şi ţinuta Sashei (13 ani) şi Maliei Obama (16 ani), în timpul unui eveniment care a avut loc la Casa Albă miercurea trecută. 

Sasha şi Malia s-au aflat, ca în fiecare an, alături de tatăl lor, Barack Obama, în timpul tradiţionalei ceremonii a graţierii unui curcan de Thanksgiving (Sărbătoarea Recunoştinţei). Unii comentatori au apreciat că cele două adolescente, deşi au fost zâmbitoare pe tot parcursul ceremoniei, păreau să se plictisească, lucru care i-a amuzat pe mai mulţi comentatori şi jurnalişti de la Washington. 

Elizabeth Lauten şi-a cerut scuze vineri pentru că le-a judecat pe cele două fete ale preşedintelui american aşa cum "nu mi-aş fi dorit niciodată să mă judece pe mine cineva când eram o adolescentă". 

În SUA, presa nu face referire aproape deloc la viaţa privată a celor două fete, care trăiesc la Casa Albă cu părinţii lor şi merg la şcoală la Washington. Atacurile la persoană la adresa familiei prezidenţiale sunt considerate tabu în SUA, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.