Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O avarie de proporții i-a lăsat pe bucureșteni în frig: Mii de oameni de pe bulevardele Basarabia și Ștefan cel Mare au rămas fără apă caldă și căldură

calorifer

O nouă avarie de proporţii i-a lăsat pe bucureşteni în frig. Zeci de blocuri de pe bulevardul Basarabia nu au căldură şi apă caldă, inclusiv blocurile de pe Bulevardul Ștefan cel Mare. RADET confirmă că s-a produs o avarie de proporţii la magistrala din Zona Lia Manoliu, potrivit stiri.tvr.ro.

Defecţiunea care a lăsat un cartier fără apă caldă şi căldură s-a produs la intersecţia dintre bulevardele Basarabia cu Chişinău. Pentru a lucra în siguranţă, angajaţii regiei de termoficare au fost nevoiţi să golească ţevile.

Citește și: Vor avea românii mai multe zile libere de sărbători?

Astfel, zeci de blocuri turn au fost afectate. Locatarii din zonă au rămas fără apă caldă din timpul zilei. Peste noapte a fost oprită şi căldura.

„Această porţiune este veche de 52 de ani. Practic, a cedat ţeava şi nu am avut altceva să facem decât să oprim şi să reparăm acea porţiune. Abia acum au început lucrări de amploare la reţeaua de termoficare şi trebuie să recuperăm în câţiva ani ce nu s-a făcut în 30 de ani”, a declarat pentru TVR Alexandru Burghiu, directorul general Termoenergetica.

Reprezentanţiii Termoenergetica estimează că bucureştenii afectaţi vor avea din nou căldură şi apă caldă de la ora 15.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.