Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O bombă cu calibrul de 82 de milimetri a fost găsită de ISU Sibiu în localitatea Șelimbăr: Muniția va fi distrusă de pirotehniști

www.observatorulph.ro
bombă război

O bombă cu calibrul de 82 de milimetri a fost găsită, miercuri după-amiază, de echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Cpt Dumitru Croitoru" al județului Sibiu, muniția urmând să fie distrusă, anunță MEDIAFAX.

„În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 16:00, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, echipa pirotehnică, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Cpt Dumitru Croitoru" al județului Sibiu, a intervenit de urgență în localitatea Șelimbăr, în zona Parcului Industrial. La fața locului pirotehnicienii au efectuat cercetarea terenului, detectarea, dezgroparea, identificarea, ridicarea, transportul și depozitarea în condiții de siguranță, la depozitul special amenajat, în vederea distrugerii a unui element de muniție tip - bombă aruncător calibru 82 mm”, a transmis ISU Sibiu.

Citește și: Traian Băsescu confirmă sursele Bugetul.ro: Atât PSD, cât și PNL au fost avertizate de propunerea privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc

În zona Parcului Industrial Șelimbăr funcționează una dintre marile zone comerciale ale Sibiului. În imediata apropiere se dezboltă mai multe ansambluri imobiliare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.