Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O bubitură puternică a provocat panică la Paris și a întrerupt un meci la Roland Garros - 'Vinovat' a fost un avion de vânătoare

airforce-technology.com
Mirage 2000-5

Un zgomot puternic, care a putut fi auzit spre sfârşitul dimineţii de miercuri în Paris şi regiunea Ile-de-France, a fost cauzat de un avion de vânătoare care a depăşit bariera sunetului, a anunţat Prefectura de Poliţie din capitala Franţei, citată de AFP, notează Agerpres.

Zgomotul în cauză, auzit cu puţin timp înainte de ora prânzului, a generat numeroase reacţii şi întrebări pe reţelele de socializare. "Nu s-a produs o explozie", au scris pe Twitter reprezentanţii Prefecturii de Poliţie din Paris, care au îndemnat populaţia "să nu aglomereze liniile telefonice ale serviciilor de urgenţe".

Zgomotul a reverberat şi dincolo de Paris, fiind auzit în mai multe departamente din Region Parisienne. El i-a întrerupt pentru câteva secunde şi pe doi jucători de tenis care se înfruntau în turneul Roland Garros, Stanislas Wawrinka şi Dominik Koepfer.

FBI lansează un avertisment înaintea alegerilor prezidențiale: 'Există un cocteil exploziv de factori rareori observaţi în istoria Americii'


Potrivit Reuters, unda de şoc a zguduit geamurile clădirilor din Paris, a făcut ca păsările să zboare speriate la altitudine mare şi a fost auzită în fiecare zonă a oraşului.

Deocamdată nu este cunoscut motivul pentru care un avion de vânătoare a zburat pe deasupra Parisului. Un purtător de cuvânt al ministrului Apărării a confirmat că a fost vorba despre un "boom sonic", însă nu a dorit să facă alte comentarii.

Atmosfera din Paris este tensionată după atacul comis cu un satâr, vineri, în faţa fostului sediu al săptămânalului de satiră Charlie Hebdo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.