Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O candidată pentru postul de prim-ministru în Thailanda a născut cu două săptămâni înainte de alegeri

stiri.md
nou nascuti bebelusi

Una din principalele candidate la postul de premier în Thailanda a născut cu două săptămâni înainte de alegerile legislative, a informat luni partidul său, Pheu Thai, potrivit AFP.

În timp ce campania pentru scrutinul de la 14 mai intră în linie dreaptă, formaţiunile reformiste, printre care şi Pheu Thai, conduc cursa, devansând partidele tradiţionale, potrivit Agerpres.

Paetongtarn Shinawatra, fiică a fostului premier miliardar Thaksin Shinawatra, se numără printre favoriţii la postul de prim-ministru.

"Ea a născut în această dimineaţă", a declarat luni pentru AFP Rinthipond Varinvatchararoj, secretar general adjunct al Pheu Thai şi purtătoare de cuvânt interimară a partidului.

Ea a nu a precizat cât timp se va odihni candidata după această naştere, însă a dat asigurări că ea va fi prezentă la o adunare a Pheu Thai care va avea loc la 12 mai la Bangkok.

Paetongtarn Shinawatra a făcut campanie online săptămâna trecută, apărând sâmbătă prin legătură video la un miting în provincia Si Sa Ket, în estul ţării.

Pe contul său oficial de Instagram, ea a declarat că fiul său se va numi Prutthasin Sooksawas şi va fi supranumit 'Thasin'.

Vestea a fost distribuită de asemenea şi de tatăl său, Thaksin Shinawatra, care a scris pe Twitter că va reveni în regat pentru a se ocupa de cei şapte nepoţi ai săi, fără a preciza data.

Înlăturat de la putere prin lovitură de stat în 2006, Thaksin Shinawatra trăieşte în prezent în Dubai pentru a scăpa de acuzaţiile de corupţie, despre care spune că sunt motivate politic.

Nu este pentru prima dată când el promite că va reveni în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.