Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cântăreaţă celebră a murit la 67 de ani

lynn anderson

Cântăreaţa americană de muzică country Lynn Anderson, cunoscută pentru melodia sa celebră 'Rose Garden' pentru care a primit un premiu Grammy, a murit la vârsta de 67 de ani, a scris sâmbătă presa din Statele Unite. 

Artista a făcut stop cardiac la spitalul Vanderbilt din Nashville (statul Tennessee), unde fusese internată pentru pneumonie, a precizat agentul artistic Mark Logsdon pentru CNN, relatează AFP. 

"(I Never Promised You a) Rose Garden' (Nu ti-am promis niciodată o grădină de trandafiri), cântec cunoscut în întreaga lume şi recompensat cu un premiu Grammy, a rămas pe locul 1 al celor mai bine vândute discuri de vinil din ţară de către o artistă la din 1971, înainte ca recordul să fie detronat în 1997 de Shania Twain. 

"Cry", 'How Can I Unlove You' sau 'Keep Me in Mind' s-au bucurat, de asemenea, de un succes considerabil în cursul carierei cântăreţei, care a durat aproximativ patruzeci de ani. 

Născută în Dakota de Nord şi crescută în California, Lynn Anderson a păstrat pasiunea pentru muzica country de la mama sa, Liz Anderson, renumită autoare de versuri. A şi-a încercat, de asemenea, norocul şi ca actriţă, bucurându-se însă de un succes moderat. 

Lynn Anderson încă performa la sfârşitul vieţii sale, ultimul său album de muzică gospel fiind lansat în iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.