Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O carte pe zi: `Specialistul în gelozie` de Jo Nesbø

carturesti.ro
Specialistul

Povestirile din această colecție impresionantă a lui Nesbø împletesc suspansul și tensiunea cu personaje creionate cu claritate. Fanii lui Frederick Forsyth vor fi încântați”, Publishers Weekly.

Jo Nesbø (născut în 1960) este unul dintre cei mai apreciați autori de romane polițiste din întreaga lume. Cărțile lui au fost traduse în 50 de limbi, s au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, iar multe au fost ecranizate. La Editura Trei au apărut treisprezece traduceri, între care și opt din seria celebră Harry Hole, conform Mediafax.

Iată că faimosul scriitor ne copleșește acum cu o surprinzătoare culegere de povestiri, adevărată încântare. Sunt șapte povestiri (Londra, Specialistul în gelozie, Coada, Gunoi, Mărturisirea, Odd, Cercelul) în care suspansul e la el acasă, iar măiestria de a crea mister și răsturnări de situație e dusă la cele mai înalte cote.

Scriu editorii: „Faimos pentru caracterizările abile, suspansul care-ți dă fiori și întorsăturile de situație șocante, Jo Nesbø își duce cititorii într-un periplu printre minți pervertite și inimi răzbunătoare.

Un polițist care poate să adulmece gelozia este pe urmele unui bărbat bănuit că și-a ucis fratele geamăn; un tată îndurerat trebuie să hotărască dacă răzbunarea își are locul într-o nouă ordine mondială, după ce o pandemie a adus societatea în pragul prăbușirii; un gunoier mahmur încearcă să pună cap la cap ce s-a petrecut în noaptea precedentă; un asasin plătit intră într-un joc periculos pentru supraviețuire cu cel mai mare adversar; și o conexiune electrică spontană între pasagerii unui zbor spre Londra poate da naștere unor povești de dragoste sau unor lucruri sinistre”.

„Nesbø este cel mai mare scriitor contemporan de thriller”, New York Times.

Jo Nesbø – Specialistul în gelozie și alte povestiri. Traducere din limba norvegiană de Ivona Berceanu. Editura Trei, colecția Fiction Connection, crime. 287 pag.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.