Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O casă din Giurgiu a fost mistuită de un incendiu provocat de scânteile căzute din sobă

www.aa.com.tr
incendiu India fabrică de artificii

Pompierii au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu la o casă din Găiseni, focul fiind provocat de jarul sau scânteile căzute din sobă pe materiale combustibile, informează ISU Giurgiu, potrivit Agerpres.

"În noaptea de miercuri spre joi, proprietarul unei locuinţe din localitatea Găiseni, judeţul Giurgiu, a observat că la locuinţa lui a izbucnit un incendiu, a reuşit să se autoevacueze din casă şi să sune la 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion şi o ambulanţă SMURD. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta la nivelul acoperişului şi într-o cameră a locuinţei", se arată într-un comunicat de presă remis, joi, de ISU Giurgiu.

Citește și: ALERTĂ - Parlamentul a deblocat angajările la stat: Posturile vacante din administrația publică centrală și locală pot fi scoase la concurs

Intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului a durat aproximativ două ore.

În incendiu au ars acoperişul, tocăria din lemn de la geamuri, obiecte de mobilier, articole vestimentare şi a fost distrusă o sobă de teracotă.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul sau scânteile căzute din sobă pe materiale combustibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.