Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O casă și două anexe au fost cuprinse de flăcari în urma unui incendiu de vegetaţie

ISU Bucuresti-Ilfov
pompieri incendiu

Pompierii din județul Gorj intervin, sâmbâtă seara, pentru stingerea unui incendiu violent care a cuprins o casă și două magazii de lemne din orașul Novaci, din cauza unui incendiu de vegetație uscată, potrivit Mediafax.

Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, a declarat că incendiul de vegetație a cuprins mai întâi o casă, în Valea Gilortului, iar din cauza vântului, flăcările s-au extins.

„Toată ziua a bătut vântul acolo, în localitate, s-au apucat să-și strângă frunzele, au dat foc la vegetație, fără control, fără să stăpânească situația, s-a întins focul și a ajuns la case. Au intervenit pompierii. Chiar săptămâna trecută am avut acțiuni de prevenție pe tema aceasta, inclusiv pompierii au venit. Unul dintre proprietari a făcut focul", a declarat edilul.

Mai multe autospeciale intervin pentru a stinge flăcările. Nu s-au înregistrat victime, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Nordul județului Gorj, zonă în care se află și orașul Novaci, este sub avertizare cod galben de intensificări ale vântului și ninsori viscolite la munte până duminică dimineața.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.