Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O casă, trei generaţii şi pandemia mondială - Televiziunea publică cehă pregăteşte un sitcom despre dragostea în izolare

pandemie

Televiziunea publică cehă a anunţat luni că urmează să filmeze la sfârşitul lunii un sitcom despre pandemia de coronavirus, potrivit news.ro.

"O casă, trei generaţii şi pandemia mondială", este prezentat acest serial de şase episoade în trailerul publicat pe site-ul televiziunii, citează BFM TV.

Numit "Dragostea în vremea coronavirusului" - aluzie la romanul lui Gabriel Garcia Marquez "Dragostea în vremea holerei" - serialul va fi filmat într-un bloc de apartamente din Praga, începând cu 14 aprilie şi va fi difuzat din 27 aprilie.

Eroii săi sunt un adolescent, ai cărui părinţi sunt blocaţi în străinătate din cauza pandemiei, un bărbat în vârstă care trebuie să se descurce singur, soţia sa care este reţinută în afara oraşului lor şi un cuplu de tineri căsătoriţi a cărui relaţie este pusă la încercare din cauza izolării, a precizat televiziunea.

Telespectatorii sunt invitaţi să trimită anecdote din carantină, ajutând autorii care pentru moment nu au scris decât primul episod. "Avem doar un scenariu şi avem nevoie de ajutor", a spus producătorul Tomas Baldynsky.

Pentru a respecta măsurile stricte de securitate antivirus, sitcomul va fi filmat de camere mânuite de la distanţă şi doar actorii vor fi prezenţi fizic în scenă.

Cehia a înregistrat până luni 4.591 de cazuri de contaminare cu coronavirus, dintre care 72 de decese. Au fost închise frontierele şi mare parte din magazine, restaurante şi baruri, cinematografe şi teatre. Toţi cetăţenii trebuie să poarte măşti în spaţiul public şi adunările cu mai mult de două persoane sunt interzise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.