Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O celebră cântăreață a fost diagnosticată cu cancer, la numai 38 de ani: 'Vestea devastatoare este că boala s-a răspândit în organism'

Sarah Harding

Cântăreaţa Sarah Harding, membră a grupului Girls Aloud, a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer mamar şi a explicat că acesta s-a răspândit în organism.

În vârstă de 38 de ani, Harding le-a spus fanilor într-un mesaj publicat pe Twitter că a fost diagnosticată anul acesta cu cancer, iar în august a primit „vestea devastatoare” că boala s-a răspândit, scrie news.ro.

Citește și: Scenariu-bombă: Klaus Iohannis a început să caute urgent soluții pentru a-l da jos pe Ludovic Orban

În prezent, ea face chimioterapie. „Lupt cât de mult pot”, a completat cântăreaţa care a mulţumit personalului medical, familiei şi prietenilor pentru sprijin.

Harding a spus că a decis să facă public diagnosticul ei după ce a fost văzută la spital săptămâna trecută.

Citește și: Se zguduie Ministerul de Interne! Un greu a fost ‘executat’! Fusese ‘decapitat’ și în mandatul lui Carmen Dan

Sarah Harding a devenit cunoscută în 2002, când a concurat pentru „Popstars: The Rivals”, un show al ITV care avea ca obiectiv înfiinţarea unei trupe de fete şi a uneia de băieţi.

Ea a ajuns în finală şi a fost votată pentru a face parte din Girls Aloud alături de Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh şi Cheryl Tweedy.

Citește și: Raed Arafat, declarație de ultim moment cu privire la deschiderea restaurantelor: ‘Recomandările medicale vor fi modalitatea prin care se poate face asta’

Grupul a lansat câteva piese de succes în Marea Britanie, precum „Sound of the Underground”, „The Promise”, „Love Machine”, „Jump” şi „Call The Shots”.

Girls Aloud s-a reunit în 2012 după o scurtă pauză, pentru a lansa o compilaţie şi a întreprinde un turneu, iar anul următor şi-a anunţat destrămarea.

Citește și: Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, lansează o provocare pentru președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu

De atunci, Harding a jucat în câteva filme, precum „Run for Your Wife” şi „St. Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold”, a făcut parte din reality show-ul „The Jump” de la Channel 4, în 2016, iar în 2017 a câştigat „Celebrity Big Brother”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.