Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O celebră tenismenă o 'ÎNȚEAPĂ' pe Simona Halep, înainte de meciul cu Wozniacki: 'Așa NU poți câștiga un Grand Slam'

www.gsp.ro
Simona Halep

Simona Halep e numărul unu mondial și a debutat perfect la Turneul Campioanelor, însă nu e pe placul tuturor. Martina Navratilova, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, a comentat jocul Simonei Halep.

Celebra jucătoare din Cehia, câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, spune că Simona are un joc sigur, care a propulsat-o pe locul 1 WTA, dar că îi va fi greu să câștige un turneu de Grand Slam în acest fel.

Citește și: Halep dă cărţile pe faţă: ce a nemulţumit-o după primul meci la Turneul Campioanelor

"Tenisul-procentaj te urcă pe primul loc, dar nu îți aduce turnee de Grand Slam. Acolo ajungi să te duelezi cu jucători în formă, iar contra lor trebuie să joci un tenis mai mult decât procentual

În finala de la Roland Garros, Simona a jucat precaut și a fost aproape de victorie. A avut și multe momente în care a încercat câteva lovituri decisive, dar în momentele importante nu a riscat. A plătit pentru asta. După înfrângerea asta, Halep a devenit mai bună în momentele-cheie.

Eu cred că e mai greu să termini anul pe primul loc WTA decât să câștigi un turneu de Grand Slam. Să ajungi pe locul 1 trebuie să joci grozav și să ai un tenis consistent. Trebuie să fii mai bun decât toți. La un Mare Șlem poți prinde două săptămâni bune și să câștigi. Doar trebuie să fii mai bun decat cei 7 jucători cu care te duelezi", a spus Navratilova pentru site-ul WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.