Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O clinică din Timișoara se transformă în unitate Covid cu 70 de paturi pentru pacienți

Facebook
medic doctor spital

O clinică din Timișoara, care se află în subordinea Spitalului Municipal, se transformă în unitate Covid. Aceasta are 70 de paturi pentru pacienții cu forme ușoare și medii, dintre care 12 sunt dotate cu instalație de oxigen, anunță MEDIAFAX.

Autoritățile locale au decis să transforme o clinică aflată în subordinea Spitalului Municipal Timișoara în unitate Covid. Clinica are 70 de paturi pentru bolnavii cu forme ușoare ale bolii.

Citește și: Florin Cîțu a răbufnit după declarația lui Marcel Ciolacu: Cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor? Aștept să-ți ceri scuze

„În condițiile în care se înregistrează tot mai multe cazuri pozitive pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul judetului Timiș, pentru o bună gestionare a acestora, Clinica ASCAR din Timișoara, Bld.Revolutiei nr.12, aparținând Spitalului Municipal Timișoara, a obținut avizul pentru tratarea cazurilor ușoare și medii ale persoanelor cu această afecțiune. Structura sanitară dispune de 70 de paturi, din care 12 paturi dotate cu instalație de oxigen. Reorganizarea clinicii se află în curs de finalizare, urmând ca primii pacienți să fie internați în perioada imediat următoare”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Timiș.

În ultimele 24 de ore, în județul Timiș, au fost efectuate 2.629 de teste pentru depistarea Covid, iar 318 persoane au aflat că s-au infectat cu virusul SARS CoV-2. În spitalele din Timiș sunt internate 401 persoane, dintre care 43 sunt la Terapie Intensivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.