Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O colecţie de NFT-uri inspirată din filmul ''77 de Ani Înapoi'' va fi lansată, vineri, pe platforma ICI D|SERVICES

coruzant.com
nft celebritati arta criptomonede

ICI Bucureşti, prin parteneriatul dintre ICI D|SERVICES şi Dan Stroie, co-regizorul filmului "77 de Ani Înapoi", lansează vineri o colecţie exclusivă de artă grafică digitală inspirată de filmul ce spune prin imagini povestea de viaţă a unui basarabean refugiat în România, care îşi caută locurile natale în Moldova, după 77 de ani, potrivit Agerpres.

"Mâine, platforma ICI D|SERVICES va găzdui o vânzare exclusivă de active digitale care conţin esenţa filmului"77 de Ani Înapoi". Exploraţi colecţia şi îndrăzniţi să păşiţi pe urmele bunicului Victor, care îşi caută rădăcinile peste Prut. Ne dorim ca aceasta să fie parte din colecţia "De la poduri de flori, la poduri digitale", un omagiu adus legăturii profunde dintre România şi Republica Moldova, o mărturie a istoriei comune care ne uneşte. Această colecţie va marca momente esenţiale şi repere adânc înrădăcinate, care ne-au modelat identitatea colectivă. Vă invit să scriem din nou istorie împreună, marcând acest moment semnificativ în convergenţa filmului şi a tehnologiei blockchain şi creând o experienţă captivantă atât pentru cinefili, cât şi pentru colecţionarii de active digitale", a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul ICI Bucureşti.

Conform unui comunicat remis AGERPRES, activele digitale ce vor fi puse la vânzare, la ora 17:17, reflectă emoţiile poveştii bunicului care, împreună cu nepotul său, porneşte în căutarea locului său natal din Moldova, după 77 de ani. Fiecare NFT va conţine o imagine care exprimă una dintre emoţiile trăite de bunicul Victor în călătoria sa şi un citat din film. Filmul va fi disponibil în curând într-o proiecţie privată pentru cei care vor achiziţiona unul dintre NFT-uri.

Fondurile obţinute vor fi utilizate pentru a înscrie filmul la cele mai mari festivaluri de film.

"Cred că acest film şi povestea bunicului meu, ne poate aminti tuturor să nu uităm de originile noastre şi mai ales de înaintaşii noştri. Sper ca cei ce vor susţine şi vedea filmul documentar să se gândească la bunicii lor şi, dacă au norocul să-i aibă aproape şi să fie în viaţă, să le asculte poveştile de viaţă pentru că sunt veritabile comori de înţelepciune", a spus Dan Stroie, unul dintre cei doi regizori ai filmului "77 de Ani Înapoi".

Lansarea acestei noi colecţii pe platforma ICI D|SERVICES evidenţiază angajamentul ICI Bucureşti de a continua calea către noi oportunităţi de interacţiune a utilizatorilor cu instituţiile în Web3, se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.