Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O comedie romantică clasică de la Teatrul Coquette, pe scena de la Nottara

www.zileşinopti.ro
Teatrul evreiesc de stat

Spectacolul Teatrului Coquette "Eu, tu şi copacul sau şah mat" de Gabriel Costan este prezentat pe 9 octombrie, în cadrul proiectului "Întâlniri teatrale/ NottDependent", organizat de Teatrul Nottara, potrivit news.ro.

Citește și: ANALIZĂ Piedone poate fi CÂȘTIGĂTOR ABSOLUT sau primarul de la S5 luat cu duba la penitenciar în timpul mandatului -Scenariile posibile din dosarul Colectiv

Teatrul Coquette va juca patru spectacole pe scena Teatrului Nottara, primul dintre acestea propunând publicului o comedie romantică. Spectacolul "Eu, tu şi copacul sau şah mat" este programat pe 9 octombrie, de la ora 20.00, la Sala "George Constantin".

Valeria Cristia, Gabriel Costan, sub coordonarea scenică a Ruxandrei Bălaşu, construiesc o poveste de dragoste care se naşte întâmplător, pe o bancă în parc, prezentată prin trei momente-cheie din viaţa unui cuplu: întâlnirea, încercarea şi finalul. Din această întâlnire destinsă şi amuzantă, cu tatonări, tachinări şi ironii se conturează portretele a două personaje - EA şi EL -, în care îi putem recunoaşte pe cei din jurul nostru sau chiar pe noi înşine.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Proiectul "Întâlniri teatrale/ NottDependent" reprezintă o premieră în peisajul cultural bucureştean/ naţional şi s-a născut din dorinţa de a crea o uniune de breaslă, al cărei scop este susţinerea creaţiilor teatrale valoroase, sprijinul real şi promovarea artiştilor independenţi, pe care restricţiile impuse de contextul pandemic i-au adus în imposibilitatea desfăşurării activităţii.

În perioada septembrie - decembrie 2020, cu posibilitatea prelungirii pe toată durata pandemiei, Teatrul Nottara, cu cele două săli ale sale, va fi gazda unei serii de companii independente: Teatrul de Artă, Teatrul Apropo, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Doctors Studio, Four Atitude Explorer SRL.

Teatrul Coquette a fost deschis în 2014 la iniţiativa Ruxandrei Bălaşu (actriţă) şi a lui Ingrid Bonţa (regizoare), cu susţinerea artistului vizual Daniel Divrician. Dedicat teatrului independent, dar deschis şi experimentelor şi evenimentelor culturale diverse: expoziţii de artă, concerte, performance-uri, cursuri şi ateliere, Teatrul Coquette îşi propune să funcţioneze ca platformă de întâlnire, comunicare şi lansare pentru artiştii independenţi. Repertoriul teatrului include atât spectacole pentru adulţi pornind de cele mai multe ori de la texte contemporane, cât şi pentru copii, inspirate din poveşti clasice. De asemenea, din repertoriul dedicat copiilor fac parte şi spectacole în limba germană şi engleză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.