Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O companie aeriană anuntă creşterea rezervărilor pentru 2021

stiri.md
avion comercial
Compania aeriană irlandeză Ryanair este în grafic pentru a-şi îndeplini estimările revizuite privind numărul de pasageri, transportând luna aceasta peste zece milioane de persoane, după ce redresarea post-pandemie continuă cu rezervări semnificative până la finalul anului, a anunţat directorul general Michael O'Leary, transmite Reuters.

Luna trecută, Ryanair informa că se aşteaptă să transporte între 90 şi 100 de milioane de pasageri în exerciţiul financiar care se va încheia la 31 martie 2022, în creştere faţă de estimările anterioare cuprinse între 80 şi 100 milioane de pasageri. Comparativ, în exerciţiul financiar încheiat în martie 2021, Ryanair a transportat 27,5 milioane de pasageri, în scădere semnificativă faţă de vârful de 149 milioane de pasageri înregistrat în exerciţiul anterior.

"Redresarea Ryanair este solidă şi mult mai rapidă decât a oricărui alt operator aerian din Europa. Rezervările au un ritm rapid de creştere", a declarat O'Leary la o conferinţă desfăşurată la Lisabona.

Ryanair a transportat cinci milioane de pasageri în iunie şi 9,3 milioane de pasageri în iulie, în urma reluării călătoriilor în sezonul de vară, iar în august ne aşteptăm la 10,5 milioane de persoane, a adăugat şeful operatorului aerian.

"Rezervările pentru restul anului, în septembrie, octombrie şi noiembrie, sunt semnificative dar preţurile sunt scăzute. Vindem o mulţime de locuri ieftine pentru a redresa rapid piaţa transportului aerian", a precizat sursa citată.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa după numărul de pasageri, opera 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Bucureşti şi Craiova, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.