Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O companie americană de wellness ar fi implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Paul Pogba

Pogba

Paul Pogba, suspendat pentru patru ani în urma unui test pozitiv la testosteron, aşteaptă rezultatul apelului său la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Potrivit Daily Mail, o companie americană de wellness, 10H Health Systems, a fost implicată în testul pozitiv al mijlocaşuluim, potrivit news.ro

Paul Pogba (31 de ani), care are 91 de selecţii în echipa Franţei, a fost suspendat pentru patru ani în februarie anul trecut pentru infracţiuni antidoping. Depistat pozitiv la testosteron după un meci cu Udinese, mijlocaşul nu a mai jucat din august anul trecut.

Potrivit Daily Mail, o companie americană de wellness numită 10X Health Systems a fost implicată în testul pozitiv al lui Paul Pogba. Compania cu sediul în SUA a fost înfiinţată de Gary Brecka, guru al sănătăţii, şi Carrie Carda. Compania are patru centre de sănătate în Statele Unite, dintre care trei în Florida şi unul în California.

Presa britanică anunţă că Paul Pogba consideră că testul său pozitiv a fost declanşat de pastilele trimise de clinica americană 10X Health Systems.

Compania a fost citată în apelul mijlocaşului la TAS. Tot potrivit tabloidului, ar exista dovezi fotografice cu numele companiei pe flacoanele de pastile primite de campionul mondial din 2018. În concluziile sale, mijlocaşul francez mai susţine că doctorul Carda i-ar fi administrat aceste celebre pastile.

Daily Mail relatează că Paul Pogba s-a consultat cu Gary Brecka, unul dintre co-fondatorii companiei. În urma acestei consultaţii, medicul i-ar fi recomandat jucătorului să ia tablete după ce mai multe teste au scos la iveală deficienţe în organismul său.

Site-ul web al 10H Health Systems afirmă că "misiunea companiei este de a îmbunătăţi de 10 ori bunăstarea oamenilor din întreaga lume prin ameliorarea performanţelor umane. Medicina modernă nu este o practică centrată pe pacient. Vrem să vă ducem într-o călătorie de bunăstare care vă va schimba viaţa în bine şi vă va propulsa la nivelul următor".

În aşteptarea rezultatului apelului său la TAS, Paul Pogba şi-a petrecut ultimele zile participând la filmările pentru noul film al lui Fabien Onteniente, "4 Zéros", o continuare a "3 Zéros", lansat în 2002.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.