Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O companie românească de electronice a anunțat o creştere de 10% a vânzărilor online în plină criză

penguinwealth.com
crestere

O companie de electronice a anunțat o creştere de 10% a vânzărilor online. La începutul anului, compania estima o creştere a cifrei de afaceri de până la 7% pentru 2020, însă aceste estimări vor rămâne valide în funcţie de dimensiunea şi durata crizei, anunță MEDIAFAX.

Vitacom Electronics, companie care activează în domeniul produselor şi accesoriilor electronice, anunţă că în această perioadă de criză vânzările online au înregistrat o creştere de 10%.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție îl atacă pe Streinu-Cercel: Dacă un ‘specialist’ gândea așa

Compania spune că scăderi ale vânzărilor de produse şi accesorii electronice se observă la clienţii B2B, care fac aprovizionări cu o frecvenţă mai redusă decât în lunile anterioare, dar şi la vânzările destinate exportului, din cauza crizei CODIV-19 cu care se confruntă ţările europene.

La începutul acestui an, compania estima o creştere a cifrei de afaceri de până la 7% pentru 2020, însă aceste estimări vor rămâne valide în funcţie de dimensiunea şi durata crizei.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Îngrijorător: Sute de cadre medicale, infectate cu coronavirus

„Sunt preconizate efecte puternice pe toate planurile, însă determinantă va fi durata acestei crize. Cu cât va dura mai mult, cu atât economia îşi va reveni mai greu. Depinde de fiecare dintre noi şi de conduita pe care o avem în acest moment, astfel încât să depăşim cu bine aceste săptămâni”, spune Aviva Vita, PR şi marketing manager în cadrul companiei, potrivit unui comunicat al companiei.

Vitacom Electronics a decis să nu oprească activitatea din magazinele fizice în plină pandemie, însă programul acestora a fost adaptat.

Citește și: Document făcut public de Dumitru Coarnă! Și fără măști de protecție, polițiștii sunt obligați să intre în misiuni cu persoane infectate cu coronavirus

În prezent, compania lucrează doar cu jumătate din personalul din punctele de vânzare, 10% dintre angajaţi îşi mai desfăşoară activitatea la sediul companiei, iar ceilalţi îşi desfăşoară activitatea de acasă.

Vitacom Electronics a fost înfiinţată în anul 1991 de Vasile Andrei Vita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.