Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O continuare The Lion King, regizată de Barry Jenkins

ScreenGeek
THE LION KING Trailer (2019)

O continuare „The Lion King”, lungmetraj Disney bazat pe animaţia clasică, va fi regizată de Barry Jenkins, cunoscut pentru „Moonlight” şi „If Beale Street Could Talk”, filme premiate la gala Oscar, potrivit news.ro.

Citește și: Bucurie FURATĂ - Proaspătul primar ales al Sectorului 5, PIEDONE, așteptat la instanță în dosarul Colectiv

Jenkins a transmis, citat de Variety: „Să o ajut pe sora mea să crească doi băieţi în anii 1990, am crescut cu aceste personaje. Să am ocazia să lucrez cu Disney la expansiunea acestei poveşti magnifice despre prietenie, dragoste şi moştenire, în timp ce îmi continui munca făcând cronica vieţilor şi sufletelor oamenilor din dispora africană este un vis devenit realitate”.

Filmul va fi o continuare a remake-ului din 2019 şi mai puţin a desenului animat din 1994.

Citește și: ANALIZĂ Piedone poate fi CÂȘTIGĂTOR ABSOLUT sau primarul de la S5 luat cu duba la penitenciar în timpul mandatului -Scenariile posibile din dosarul Colectiv

Jon Favreau a regizat cea mai recentă versiune „The Lion King”, lungmetraj live-action, care a fost un succes de box office. El a generat încasări de 1,5 miliarde de dolari la nivel global.

Disney nu a anunţat o dată pentru lansarea acestei noi versiuni. În plus, nu este clar când va începe producţia filmului lui Jenkins.

Jeff Nathanson, care a scris scenariul pentru filmul din 2019, va reveni în acelaşi post.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Disney a reimaginat mai multe desene animate clasice în ultimii ani, inclusiv „Beauty and the Beast”, „Dumbo”, „Aladdin” şi  „Mulan”.  Recent a fost anunţat că „Aladdin” va beneficia de o continuare, după succesul înregistrat de versiunea live-action cu Will Smith în rol principal.

Jenkins a încheiat recent lucrul la „The Underground Railroad”, miniserie Amazon, adaptare a romanului omonim al lui Colson Whitehead. Cineastul plănuieşte să regizeze un film despre coregraful Alvin Ailey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.