Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O copilă de 14 ani a povestit la școală că a fost violată de unchiul ei: Polițiștii au intervenit de urgență, agresorul a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din judeţul Argeş a fost reţinut, iar anchetatorii solicită emiterea unui mandat de arestare pe numele său sub acuzaţia că acesta a întreţinut raporturi sexuale cu o adolescentă de 14 ani, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia. Poliţiştii au aflat despre acest caz după ce fata a povestit la şcoală, iar reprezentanţii şcolii au anunţat autorităţile, anunță news.ro.

„Din cercetări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, care locuieşte în acelaşi imobil, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei având în vedere vârsta, dar şi poziţia de autoritate a acestuia. După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează, joi după amiază, Poliţia judeţeană Argeş.

Oficialii instituţiei precizează că bărbatul este din localitatea Bradu. Poliţiştii au aflat despre acest caz de la reprezentanţii şcolii la care fata învaţă. Agresorul este chiar unchiul fetei.

În acest context, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie amintesc că organizează în mod constant, în şcoli, acţiuni de conştientizare cu privire la drepturile şi obligaţiile cetăţeneşti şi arată că „pentru protejarea celor mici de repercusiunile oricăror fapte penale este necesar ca toţi factorii de decizie să contribuie la acest scop, sens în care poliţiştii vor fi alături de cadrele didactice, de părinţi, de lucrătorii de asistenţă socială”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.