Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O craioveancă a sunat la 112 și a spus că cineva vrea să o omoare, după o ceartă cu iubitul. Femeia a fost amendată cu 4.000 de lei

fanatik.ro
112-apel

O craioveancă de 29 de ani s-a certat cu iubitul și a sunat la 112 spunând că cineva vrea să o omoare, apoi a închis telefonul. Când a realizat că a exagerat, nu a mai dorit să intre în legătură cu forțele de ordine. Poliția a amendat-o pe femeie.

Polițiștii doljeni au fost sesizați, sâmbătă seara, prin numărul unic de urgență 112, de o femeie care a solicitat intervenția forțelor de ordine, declarând că cineva încearcă să o omoare. Apelul a fost, apoi, încheiat brusc, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

„Imediat după apel, polițiștii doljeni au fost alertați, fiind dispuse măsurile necesare în vederea identificării persoanei care efectuase sesizarea și a clarificării situației de fapt. De asemenea, în cauză a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind solicitat și sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, au transmis, duminică, reprezentanții Poliției Dolj.

Polițiștii au mers la o adresa din cartierul craiovean Lăpuș, unde au identificat femeia care ceruse ajutor, o femeie de 29 de ani, din Craiova.

„Cea în cauză a precizat că s-a certat cu prietenul, un bărbat de 42 de ani, aceasta hotărând să apeleze numărul unic de urgență 112, pentru a pune capăt discuțiilor în contradictoriu, iar ulterior, deși a realizat că a exagerat, nu a mai dorit să intre în legătură cu forțele de ordine”, mai spun polițiștii.

Din cele declarate, între persoanele implicate nu au fost comise acte de violență, bărbatul părăsind locuința comună la scurt timp după ce femeia a sunat la 112.

Craioveanca a fost amendată cu 4.000 de lei, conform OUG 34/2008, pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.