Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O crimă înfiorătoare, urmată de sinucidere - într-o familie de români cu șase copii - a șocat Marea Britanie

captura foto Daily Mail

O româncă, mamă a șase copii, 49 de ani, a fost găsită moartă împreună cu fostul ei soț, 52 de ani, într-o crimă urmată de sinucidere pe o stradă rezidențială liniștită din Coventry, Marea Britanie. Vicala Gheorghe a fost găsită înjunghiată vineri în locuința sa din Coventry. Poliția crede că ea a fost ucisă de Marian Gheorghe, fostul ei partener, care apoi și-a luat apoi viața.

Vicala Gheorghe a fost găsită grav rănită în locuința sa din Caludon Road, Coventry, vinerea trecută, în jurul orei 5.30 dimineața. Ea a fost transportată de urgență la spital, dar a murit la scurt timp, în timp ce Marian Gheorghe a fost declarat mort la fața locului. O autopsie va fi efectuată săptămâna viitoare pentru a stabili cauzele morții.

"Cei doi au fost foști parteneri, iar autopsiile medico-legale vor avea loc săptămâna viitoare pentru a stabili cauzele morții. Continuăm cercetările noastre pentru a afla exact ce s-a întâmplat, dar în acest stadiu credem cu tărie că Marian a rănit-o pe Vicala și apoi pe el însuși. Oferim sprijin membrilor familiei în această perioadă de suferință. În acest moment nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident“ a declarat un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands, citat de Daily Mail.

Șase echipaje de salvare, inclusiv trei ambulanțe, s-au grăbit să ajungă la proprietate după ce au primit un apel de urgență vinerea trecută dimineața.

Bărbatul care a atentat la viața soției a murit pe loc

 

"Am fost chemați la raportarea unei înjunghieri pe Caludon Road din Coventry la ora 5.30 dimineața. Trei ambulanțe, doi ofițeri paramedici și mașina de îngrijire critică a Ambulanței Aeriene au fost trimise la fața locului unde, la sosire, echipajele au găsit doi pacienți: un bărbat și o femeie. Bărbatul, care se afla în stare critică, a primit suport vital de bază de la colegii de poliție înainte ca personalul de pe ambulanță să preia comanda și să înceapă imediat să administreze suport vital avansat“ a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands.

Românca a fost transportată de urgență la spital, dar a murit la scurt timp, în timp ce Marian Gheorghe a fost declarat mort la fața locului. O autopsie va fi efectuată săptămâna viitoare pentru a stabili cauzele morții: 'Din păcate, nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul la fața locului. Pacienta, care a suferit răni grave, a primit îngrijiri avansate de traumă din partea medicilor înainte de a fi transportată cu girofaruri albastre la Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire. Cu toate acestea, la scurt timp după sosirea la spital, din păcate, a devenit clar că nu a putut fi salvată și a fost confirmat decesul', a continuat reprezentantul Ambulanței.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.