Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cultivatoare de cannabis din Călărași, reținută de DIICOT

diicot

La data 10.04.2017,  procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatei Szabo Iulia Doina, pentru săvârşirea infracţiunii de cultivare de droguri de risc fără drept.

La data de 10.04.2017 procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călăraşi împreună cu ofiţeri de de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi au efectuat o percheziţie la locuinţa inculpatei Szabo Iulia Doina, situată în municipiul Călăraşi, ocazie cu care a fost găsită şi ridicată cantitatea de 1938,87 grame fragmente vegetale de plante de cannabis, 1.984 grame substanțe vegetale uscate de culoare verde-oliv, precum și o cultură indoor care conținea 144 plante cannabis.

Dan Andronic, IRONIE la adresa lui Kovesi la ieșirea de la DNA

De asemenea, au fost indisponibilizate sisteme complete de întreținere a culturii indoor de cannabis (instalaţii de iluminat, de reflectare a luminii, de ermetizare şi de încălzire), îngrăşăminte şi alte substanţe utile dezvoltării acesteia.

Inculpata urmează să fie prezentată Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate  a fost asigurat de către  Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.