Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cunoscută jurnalistă mobilizează lumea la proteste: 'Apăraţi-vă ţara şi viitorul!'

Inquam Photos / Octav Ganea
proteste rezist

O cunoscută jurnalistă mobilizează lumea să iasă în număr cât mai mare în această seară la protestele organizate în Piaţa Victoriei. Ioana Ene Dogioiu spune că e foarte importantă manifestaţia din această seară şi că România îşi poate juca viitorul.

Citește și: Televiziunile de știri au difuzat imagini cu Stela Popescu în sicriu- FOTO

"Astazi, in Piata Victoriei, nu e despre Codruta Kovesi. Cu bunele si erorile ei, cu succesele si esecurile ei. Dupa 12 ani la varful parchetelor din Romania, dna Kovesi isi va incheia acest ultim mandat la DNA in cel mult un an si jumatate. Nici nu cred ca ar fi chiar o tragedie personala pentru domnia sa o  mai rapida "liberare" de sub uriasa presiune. Nu e despre Klaus Iohannis şi nici despre Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Vicepreședintele Băncii Europene de Investiții pune degetul pe rană: de ce nu avem investiții majore în România

Daca actuala putere va fi lasata sa arunce in aer echilibrele economice atragand sanctiuni din partea UE, daca va fi lasata sa masacreze Legile Justitiei care au conditionat intrarea noastra in UE, daca justitia va ajunge din nou marioneta grupurilor mafiote, desigur nu se va crapa cerul intr-o zi. Soarele va continua sa rasara. Dar peste o Romanie a carei situatie se va degrada rapid. Intai cu taierea fondurilor europene, apoi cu pierderea dreptului de vot, apoi poate cu restrangeri ale dreptului de munca pentru romani, cu amanarea sine die a intrarii in spatiul Schengen, cu pierderea masiva de investitii straine, cu limitarea garantiilor de securitate, pentru ca, ar trebui sa ne fie clar, odata cu Donald Trump am intrat in epoca in care nimic nu mai e gratis si apararea de care beneficiezi trebuie platita. Si de aici efecte pe care le vedem deja la raftul cu oua, cu unt, ulei si carne, la benzinarie, in rata la banca.", scrie jurnalista pe ziare.com.

Citeşte şi: Mutarea lui Vladimir Putin care alertează tot mapamondul: Declaraţii războinice ale liderului de la Kremlin / VIDEO

Şi asta nu e tot. Ioana Ene Dogioiu face un ape către oameni şi spune că protestele din această seară sunt extrem de importante. " Magnitudinea raului din noile legi ale justitiei este incomparabil mai mare, tocmai pentru ca nu mai este vorba despre un om si o infractiune. E vorba despre distrugerea independentei justitiei in ansamblu. De aceea si revolta fara precedent a celor 4.000 de magistrati, in majoritate judecatori.

Am scos din minti slugile penalilor chemandu-va sa va aparati tara in razboiul cu cei care o vor prabusita in timp doar pentru ca ei sa nu-si plateasca hotiile. Va chem din nou: Aparati-va tara, aparati-va viitorul! Ori vor pierde ei si vom castiga noi, cei care vrem o Romanie europeana, ori vor castiga ei si aici nu va mai fi de trait. Alegerea nu poate fi evitata!", mai spune jurnalista conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.