Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cunoscută prezentatoare de știri și-a dat demisia de la Prima TV: Ce declarații a făcut jurnalista

Radu Pop
Foto România TV
irina gologan prezentatoare TV

O cunoscută prezentatoare de știri și-a dat demisia de la Prima TV: Ce declarații a făcut jurnalista

Irina Gologan, prezentatoarea ştirilor de dimineaţă, părăseşte postul de televiziune, după trei ani. Jurnalista a publicat un mesaj pe Facebook, în care anunţă plecarea din Grupul Clever.

Irina Gologan pleacă de la Prima TV

Irina Gologan pleacă de la postul de televiziune Prima TV. Printr-un mesaj postat pe conturile sale de socializare, vedeta a precizat că a încheiat colaborarea cu postul tv. După trei ani în care s-a aflat la pupitrul știrilor de dimineață, jurnalista a ales să plece.

Irina Gologan prezenta matinalul de la ora 8:00, alături de Daniel Osmanovici, cel care a decis să plece în septembrie 2023 din grupul Grupul Clever. Astfel, mai bine de o lună, Irina a prezentat singură matinalul Prima TV.

De ce și-a dat demisia

Pe pagina personală de Facebook, Irina Gologan și-a anunțat fanii că încheie colaborarea cu postul de televiziune, explicând și motivele pentru care a luat această decizie radicală. Ea a lăsat să se înțeleagă că va merge la un alt trust de televiziune, dar nu a oferit mai multe detalii.

„Hai că au fost trei ani frumoși, cu de toate. Dar, știți cum se zice, nu sta, că-ți stă norocul…. Așa că urmez cursul vieții, cu multă încredere și entuziasm. Ce vreau să spun este că am decis să închei colaborarea mea cu Prima TV și că le mulțumesc colegilor și prietenilor de aici pentru toate zilele bune și mai puțin bune.

Pentru că, trăgând linie, a fost tare fain! Pentru mine începe un nou drum, despre care sigur o să vă povestesc la timpul potrivit. Vă mulțumesc pentru atenție”, a fost mesajul postat de către Irina Gologan în mediul online.

Are o carieră impresionantă în televiziune

Irina Gologan și-a început cariera în televiziune în urmă cu ani buni. Prima dată a debutat la postul de televiziune Acasă TV, unde între anii 2005-2006 a prezentat rubrica „News Anchor”. Apoi, între 2006-2018 a fost reporter de teren/corespondent știri la PRO TV.

Înainte de a fi prezentatoare la Prima TV, ea a luat o pauză de la micile ecrane pentru a se ocupa de copii. Moderatoarea tv este căsătorită cu Sorin Chiriac, iar împreună au doi copii. Ea a fost întotdeauna rezervată cu viața privată și mărturisea că nu vrea să devină faimoasă.

„Ca să fii un reporter bun, ca să faci materiale ce pot schimba percepții, reguli, legi, poate, e nevoie de dedicare 100% în teren. Ori eu atunci, cu două fetițe, una de 3 ani și ceva și una de aproape 2 ani, simțeam că nu pot fi implicată total și că, dacă voi continua, nu voi fi mulțumită de rezultate.Așa că am renunțat pentru o perioadă la televiziune.

Decizia a fost simplă, asumată, curată. Nu simt că a fost un compromis. Ba mai mult, a fost ceva ce trebuia să se întâmple. În viață, ca să câștigi ceva, trebuie să renunți la altceva.”, spunea Irina Gologan pentru unica.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.