DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

O delegație parlamentară română vine în Provincia Almería!

Inquam Photos - George Călin
Inquam parlamentari AUR
În perioada 6-11 mai 2021, o delegație parlamentară românească, formată din dl. Deputat Ringo Dămureanu, Președinte al Comisiei pentru Constituționalitate, Vicepreședinte al Partidului AUR, împreună cu dl. Deputat Dănuț Aelenei, membru al Comisiei pentru Industrie și Servicii, Vicepreședinte al Comitetului Director al Uniunii Interparlamentare și dna. Senator Evdochia Aelenei, membru al Comisiei pentru Sănătate și al Comisiei pentru Energie, infrastructură energetică și resurse minerale, membri ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), se vor afla în Provincia Almería, Spania. Anunta romaniinandalucia.com
Delegația parlamentară va avea pe parcursul acestor zile întâlniri cu cetățenii români din zonă, reprezentanți ai mediului asociativ și sindical, ai cultelor religioase, mediului de afaceri, autorități locale și centrale. Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), partid parlamentar din România, având o pondere importantă în Parlament (10%), cu doctrină conservatoare, bazată pe patru piloni: Națiunea, Credința, Familia și Libertatea, este interesată de viața tuturor comunităților românești din Diaspora, precum și de relația acestora cu autoritățile publice din țările de reședință.
PROGRAMUL ÎNTÂLNIRILOR
Joi, 6 mai 2021 delegația parlamentară  va sosi la Centro Cultural La Tierra Tracia din El Ejido, Almería prilej cu care se vor putea întâlni cu reprezentanți ai mediului asociativ, societate civilă, cetățeni români rezidenți. Vineri si duminică, fiind zile de sărbătoare creștină, parlametarii se vor intâlni cu credincioșii și familiile lor. Sâmbătă, delegația parlamentară va fi prezentă la întâlnirea-dezbatere: “Despre noi - Românii din Spania”- “Care sunt problemele reale ale românilor de pretutindeni?”,  organizată de Asociația Socio Culturală Romanati în colaborare cu membri din Filiala AUR Spania. Pe lângă aceste întâlniri, sunt vizate discuții cu corpul consular românesc, oficialități spaniole și mediul de afaceri local, mai anunta sursa mentionata.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.