Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O educatoare din Israel a fost arestată în Turcia pentru că este teroristă PKK

jpost.com
femeie terorista

O femeie din Israel în vârstă de 25 de ani care lucrează ca educatoare de grădiniță în orașul Rehovot a fost arestată în Turcia pentru "implicare suspectă" în Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), care este clasificat drept organizație teroristă, a raportat N12.

Femeia, aflată în vacanță în Turcia, ar fi întâlnit un cuplu kurd alături de care ar fi mers în mai multe baruri. La un moment dat în timpul serii, au existat violențe între cei doi kurzi, determinând sosirea poliției. Când au ajuns polițiștii, femeia kurdă, care ar fi consumat alcool, a strigat poliției că este „kurdă și sprijină PKK". "Sunt teroristă, voi comite atacuri teroriste aici”, potrivit spuselor femeii din Israel.

Femeia kurdă a fost arestată și bătută de poliție în timpul arestării, potrivit femeii israeliene, care a declarat că acest lucru a determinat-o să intervină în cele din urmă, ducând la propria sa arestare, informează N12.

Femeia israeliană a fost eliberată miercuri după ce a fost la rândul ei reținută și bătută în timpul detenției, potrivit N12, care a raportat, de asemenea, că nu poate părăsi Turcia până la proces, potrivit Jpost.com

Ministerul de Externe al Israelului a declarat că este la curent cu arestarea ei, iar consulatul israelian din Turcia ține legătura cu ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.