Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O elevă de 16 ani și-a înjunghiat profesorul cu un cuțit de tăiat porcul

colegiul Traian Vuia

O elevă de doar 16 ani s-a dus la școală și a înjunghiat în spate un profesor de la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia” din Bihor. Victima a fost înjunghiată în hemitoracele posterior.

Eleva s-a dus la școală cu un cuțit utilizat pentru tăierea porcilor și l-a înjunghiat pe profesor.

”Luni, 27 noiembrie a.c., in jurul orei 9, polițiștii bihoreni au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-un liceu din municipiul Oradea, o elevă ar fi înjunghiat un pedagog.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și polițiștii Biroului Siguranță Școlară, iar din primele investigații, a reieșit că, în urma unui conflict spontan, o elevă de 16 ani, din comuna Olcea, ar fi agresat un pedagog, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Girișu de Criș, provocându-i, cu un cuțit, o leziune în partea dorsală.

Evenimentul s-a întâmplat în timp ce eleva se afla în biroul directorului adjunct al unității școlare, unde a fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Minora de 16 de ani se află, în prezent, în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru satbilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta și luarea măsurilor legale în consecință.”, arată surse judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.