Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O elevă de liceu în vârstă de 17 ani o va interpreta pe Maria în noua versiune a musicalului 'West Side Story'

JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS
Steven Spielberg

Rachel Zegler, o elevă de liceu în vârstă de 17 ani, o va interpreta pe Maria în noua versiune a musicalului "West Side Story", regizat de Steven Spielberg, potrivit AFP, scrie news.ro.

"Sunt foarte fericit că am putut să reunesc o echipă care reflectă formidabilul talent al comunităţii hispanice din Statele Unite, sub toate aspectele sale", a declarat cineastul pentru The Hollywood Reporter.

"Sunt fascinat de puterea talentului acestor tineri artişti şi cred că vor aduce o nouă energie intensă acestui film muzical, care este mai relevant ca oricând", a adăugat Spielberg.

Regizorul a insistat ca rolurile versiunii sale din "West Side Story" să fie toate interpretate de actori latino-americani, contrar filmului din 1961.

Americană de origine columbiană, Rachel Zegler va relua rolul Mariei, iniţial interpretat de Natalie Wood.

"Sunt foarte recunoscătoare să pot lucra cu unul dintre regizorii mei preferaţi şi cu această distribuţie incredibilă", a scris pe Twitter tânăra.

Citește și: Filmul 'Aquaman' s-a menţinut pentru al patrulea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul românesc

Începătoare în comedie, idolul ei este Rita Moreno, actriţa portoricană care a câştigat un premiu Oscar pentru rolul Anita din filmul original.

Singura actriţă latino-americană din filmul din 1961, Moreno va fi şi în această versiune, nu doar în calitate de producător executiv, ci în rolul Valentina, versiunea modernizată şi feminizată a personajului "Doc", negustorul cu inimă mare din opera originală.

Rolul Anitei va fi personificat de Ariana DeBose, care a declarat că este foarte onorată să păşească pe urmele femeilor remarcabile care au jucat-o pe Anita.

"West Side Story" este o adaptare a comediei muzicale a lui Leonard Bernstein, insirată din iubirea imposibilă din "Romeo şi Julieta", de Shakespeare, în care bandele rivale Sharks şi Jets înlocuiesc familiile Montague şi Capulet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.