Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O emblemă a muzicii o face praf pe Simona Gherghe: 'Nu vreau să te blestem, dar să dea Dumnezeu...'

libertatea.ro
simona gherghe

Dezvăluiri cutremurătoare ale cântăreţei Laura Lavric în scandalul cu sora ei, după ce aceasta a apărut în emisiunea Simonei Gherghe şi a acuzat-o că a făcut prostituţie. Artista spune că niciodată în viaţa ei nu le va ierta, pe niciuna dintre ele și o acuză pe vedeta Antena 1 că nu i-a cerut punctul de vedere, permițându-i surorii sale să o jignească pe ea, și pe mama ei.

"Durează cam de mult, dar eu când încep un lucru îl duc până la capăt şi este cea mai mare jignire, prin faptul că vine de la sora mea. Mă jur în faţa lui Dumnezeu şi în faţa întregii lumii că eu la această femeie nu i-am făcut nimic. Când a fost întrebată la Simona Gherghe pentru ce faceţi treaba asta, ce v-a făcut, lua altă vorbă. Deci totdeauna am ajutat-o. Eu ştiu că m-a invidiat de când am început să cânt, şi apoi toată lumea, asta nu pentru că no iubeau părinţii, dar faptul că mi se acorda mai multă atenţie în sat, eram copiluţa aia care cântă, eşti mai aproape de ei ....să spui că nu am vrut să cânt cu tine, păi ce să cânt. Să fac duet? Păi eu cu tine fac duel, şi ca dovadă a ieşit duel. Din partea ta, că din partea mea nu. Eu nu fac niciun duel. Am apelat la lege. Ai fugit până acuma de adrese dar te-am găsit şi continuăm. Să ştii că aşa calomnie să-mi adresezi, eu cred că nici Dumnezeu nu te poate ierta, iar eu nici atât", a mărturisit Laura Lavric la România TV.

Citește și: Produsele cu conținut mare de zahăr ar putea fi supra-taxate

"Ai încercat să ţi ceri scuze, acum cu Naşterea Domnului să ne împăcăm. De câte ori s-a năsut Iisus Hristos? De ani de zile mă batjocoreşti. Pentru ce, pentru faptul că te-am ajutat. Pentru faptul că ţi-am făcut dosarul de pensie, eu, ai venit în străinătate datorită mie, te-am adus de la Suceava când te-au dat afară şi erai disperată. Te-am adus la Botoşani şi ţi-am făcut rost de apartament cu 3 camere. Poate să fie martor şi Cosmiţă acordeonistul, că ai stat deasupra lui, la etajul 1. Te-am băgat la crescătoria de pui la Botoşani. Câte lucruri frumoase ţi-am făcut eu ţie. Şi acum vrei să te iert. Nu, nu se poate. Ce afirmaţii grave a făcut? A spus că eu când am fost în America am făcut prostituţie, colateral pe unde cântam. Cum a putut să-ţi iasă din gură aşa ceva? Vagaboandă să fi fost. Trebuia să mă aperi. Să spui că am umblat cu bărbaţi? Dar ce voiai? Ca să umblu cu femei. Da, eu sunt o femeie divorţată de 24 de ani. Am avut vreo 2 relaţii, cu bărbaţi neînsuraţi, iar acum nu mai am nevoie de nimeni. Dar eu nu am dreptul la viaţă? De ce ? Numai tu. Ştii foarte bine".

Citește și: Își va recupera nasul și gura grație unei operații care va utiliza tehnologia 3D

La Antena, la Simona Gherghe - Simona, sunt supărată pe tine. Te felicit pentru că ai devenit mamă, ştiu că ţi-ai dorit foarte mult, dar te întreb un lucru. M-ai cunoscut, ştii cine sunt, sunt moldoveancă de-a ta. Nu mi-ai respectat 50 de ani de carieră, de cântec, ai cântat pe CD şi cântecele mele, drept pentru care m-ai bucurat, dar să ţii o invitată şi să-şi batjocorească mama şi să-mi aducă asemenea cuvinte jignitoare, numai ca tu să faci rating, e frumos Simona ? Dacă o să vină copilul tău să te batjocorească pe tine oare crezi că ai să te simţi bine? Oare crezi că Dumnezeu o să primească asemenea fapte? Tu eşti fată deşteaptă, şi poţi să faci rating şi cu lucruri frumoase, nu cu calomnii şi nenorociri. Şi te mai întreb, în emisiunea aia, că ai ţinut-o pe sora-mea 4 zile, nu aveam dreptul la replică ? E frumos? Să ştii că sunt supărată pe tine, foarte tare. Şi n-o să-mi treacă niciodată. Niciodată! Ai făcut un lucru rău. nu vreau să te blestem. Dar să dea Dumnezeu să ai şi tu bucuria pe care mi-ai făcut-o tu mie. Să ai aşa bucurie cum mi-ai făcut mie".

Citește și: Amazon rambursează 70 de milioane de dolari: Erau cumpărături făcute de copii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.