Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O farmacistă s-a luat la bătaie cu colegul: Totul a pornit de la modul în care erau schimbate bancnotele mari

reporterntv.ro
farmacie

Doi farmaciști s-au lovit cu pumnii și picioarele într-o farmacie din orașul Tulcea. Farmacistul și-a atenționat colega că nu ar schimba bine bancnotele mari, moment în care femeia a mers în depozit. Urmată de bărbat, l-a zgâriat de mai multe ori pe față.

Jandarmii au fost chemați, miercuri, într-o farmacie din orașul Tulcea, de către farmacista șefă, care a anunțat că doi colegi, pe fondul unor neînțelegeri, se bat, scrie mediafax.ro.

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani care avea zgârâieturi pe față. Acesta a declarat că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenționând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici.

De aici nu a fost decât un pas până la jigniri, amenințări și lovituri între cei doi.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost atacat de femeie, provocându-i cu unghiile mai multe zgârâieturi la feță.

„Cei doi și-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, fiind necesară intervenția jandarmilor, întrucât nimeni nu a reușit să-i despartă pe cei doi. Cei implicați în scandal au refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, transmite Jandarmeria Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.