Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fată de 10 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa o stradă din Craiova - Şoferul nu a oprit şi este căutat de poliţişti

stirileprotv.ro
trecere-pietoni

O fată de 10 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa o stradă din Craiova. Şoferul implicat în accident nu a oprit, fiind acum căutat de poliţişti, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, joi, că poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi de reprezentanţii unui spital din Craiova despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a prezentat un bărbat împreună cu fiica sa, de 10 ani, din Craiova. El a povestit că, în timp ce fata traversa strada Bariera Vâlcii din Craiova, a fost accidentată de un autoturism, care ulterior şi-a continuat deplasarea.
“În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a anunţat IPJ Dolj.
Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea maşinii implicate în evenimentul rutier şi pentru identificarea şoferului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.