Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a fost înjunghiată în propria locuință: copilul minor a sunat la poliție, soțul a fost luat în custodie

politie bun

O femeie de 49 de ani a fost înjunghiată mortal, sâmbătă seară, în locuinţa sa din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, apelul la 112 fiind făcut de fiul acesteia, în vârstă de 14 ani. În casă se mai afla şi soţul femeii, acesta fiind în prezent în custodia poliţiştilor.

”La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din oraşul Pantelimon. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti oraşului Pantelimon pentru activităţile specifice din competenţă, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ilfov, informează News.ro.

În imobil au fost găsiţi copilul minor şi soţul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în prezent în custodia poliţiştilor.

De asemenea, a fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activităţi specifice. Acolo s-au deplasat si poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.